Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pk49
pk49 - 11-09-2015 14:22:10
Auto & Vervoer

Garantie fietsaccu

Een accu is een zeer moeilijk te definiƫeren apparaat.weke type accu is het? een ni-cad een li-ion of polymeer accu? of een combinatie van deze types.allemaal met hun eigenaardigheden en eigenschappen.bij normaal gebruik,dus op zijn tijd helemaal opladen,niet steeds leegrijden en bewaren op kamertemperatuur en zeker niet in de winter in het schuurje opslaan,dan zou zo'n accu zeker vier jaren meekunnen.daarna is het snel gedaan met het bereik en vermogen.bovendien hebben accu's te maken met verouderingsprocessen.heeft men een accu geleverd die een aantal jaren in het magazijn heeft gelegen en dus niet onderhouden is,dan is het snel gedaan met de levensduur.
er worden steeds betere acu's uitgebracht,dus bij aanschaf van een nieuwe accu niet terugvallen op dezefde type maar eerst informeren naar nieuwe types.er zijn ombouwsetjes te koop.en er zijn nieuwe soorten uit,bijvoorbeeld de lifepo4 accu,die een levensduur van 10 jaren wordt gegarandeerd.