Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 17-09-2015 11:52:40
Voeding & Gezondheid

Opvang vluchtelingen

Ik ben niet zo bang voor de verschillen in culturen en die zwarte piet discussie, waar een mens zich al druk om maakt. ik ben ook autochtoon, maar ik heb helemaal niets verloren. van mij mag piet rood, geel, zwart, groen of weet ik veel wat zijn. kleine kinderen vinden toch alles prachtig, zolang ze maar cadeautjes krijgen.

maar wat wel een probleem is, is de grote aantallen die op drift zijn en dat er op dit moment niets wordt gedaan. het was de bedoeling dat nederland 8000 vluchtelingen zou opnemen. mijns inziens kunnen we dat met wat spreiding dragen. maar als er vandaag al 700 binnen komen. dan zijn we al aan de 8000 over een dag of 10 en pas over een week gaat de eu daarover babbelen. dat is toch veel te laat?

op deze manier wordt het draagvlak geheel weggehaald voor de instroom van vluchtelingen.