Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

reflecs
reflecs - 20-09-2015 16:45:45
Voeding & Gezondheid

Opvang vluchtelingen

...met trieste beelden van kinderen willen ze de algehele mening van ons beinvloeden...
het werkt ook andersom door b.v. alleen beelden van woedende bebaarde mannen te laten zien. dat is t.v.. aanrader om te lezen: https://nl.wikipedia.org/wiki/het_zijn_net_mensen_%28boek%29">het zijn net mensen

..het is een feit dat er met al die mannetjes een hoop gedonder komt, zoals ik het inschat, en ik volg het veel, zitten er weinig echte vluchtelingen bij, maar je mag het niet benoemen, want oh oh...
mannetjes= kleine mensen ;p ?
u volgt het veel.
dan heeft u hopelijk ook https://decorrespondent.nl/3328/15-vragen-en-antwoorden-voor-wie-de-draad-kwijt-is-in-het-vluchtelingendebat/127944960-64434f1c ">de correspondent (als u naar beneden scrollt kunt u het kruisje wegklikken), http://www.nrc.nl/nieuws/2015/09/14/dit-is-wat-je-moet-weten-om-de-vluchtelingencrisis-te-begrijpen/">nrc en http://www.vluchtelingenwerk.nl/actueel/nieuws/hoe-zit-het-nou-veelgestelde-vragen">vluchtelingenwerk gelezen.

om nog even op de woningbouw terug te komen.
nog maar een paar jaar geleden had een amsterdamse wethouder het onzalige plan om het aantal sociale woningen in amsterdam te halveren. http://www.bnr.nl/nieuws/politiek/637306-1301/halveer-aantal-sociale-woningen-in-amsterdam">klik.
http://www.compendiumvoordeleefomgeving.nl/indicatoren/nl2152-leegstand-kantoren.html?i=36-177">er staat heel veel kantoorruimte leeg die (tijdelijk) gebruikt kan worden http://www.bnr.nl/nieuws/847131-1509/wetten-aanpassen-voor-vluchtelingen">als de regels worden aangepast.