Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
jolien_228 - 28-09-2015 12:51:39
Voeding & Gezondheid

Shernalis permanente make up, vakantieveiling

Begin september gegaan voor de eyeliner en ook hiervoor extra kosten voor nabehandeling betaald, vind ik op zich niet zo erg want uit ervaring weet ik dat het minder mooi is zonder nabehandeling. afgelopen zaterdag de nabehandeling gedaan en gevraagd of ze mijn oude permanente wenkbrauwen ook gelijk weer kon bijwerken tegen nabehandelingskosten, ik ga deze week met vakantie dus dan zou ik er weer tip top uit zien. geen probleem.
er ging zaterdag dus van alles fout, tijd liep erg uit, ik lag al bijna een uur met mijn ogen dicht met verdovingscrème op mijn ogen, en toen ging ze mijn wenkbrauwen harsen, viel er een klodder in mijn ooghoek op mijn ooglid, erg heet en gelijk paniek want ik zat er niet op te wachten om zonder wimpers te vertrekken...na een half uur pulken met olie was het toch verwijderd en een dus toch enkele wimpertje weg. mijn ooglid was dus al dermate geïrriteerd daardoor en de verdoving allang uitgewerkt, het was erg pijnlijk! nu 2 dagen verder heb ik mijn ogen zo opgezwollen dat ik niet eens de deur uit durf... donderdag ga ik met vakantie en hoop dat de zwellingen dan wel weg zijn....
ik ben hier samen met mijn vriendin geweest en zij heeft 2 verschillende wenkbrauwen, er is zaterdag wel een correctie gedaan maar zij durft nu echt niet meer naar haar terug en gaat haar wenkbrauwen laten bijwerken bij een professionelere salon.
jammer dat ik hier geen foto kan plaatsen van hoe mijn ogen er nu uit zien...