Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
maartendewi - 09-10-2015 10:47:27
Computers & Telefonie

Sd card gecrasht, hoe haal ik de foto's terug?

Tijdens onze vakantie konden we ineens de foto's niet meer bekijken op de camera en geen foto's meer maken. we kregen de melding dat deze beschadigd was. bij thuiskomst meerdere programma's geprobeerd om het zelf op te lossen. helaas werkte dit niet. toen kwamen wij terecht bij een bedrijf in nl welke de mogelijkheid gaf het te repareren. deze een tarief van 75,- en de werkwijze no cure no pay. helaas konden ze ons niet helpen, de controler bleek beschadigd. we kregen de optie dit te laten oplossen in een labratorium voor het bedrag van 495,- dit vonden wij wel een hele hoop geld en zijn verder gaan zoeken. toen kwamen wij terecht bij recoverfab. dit bedrijf kan je sd kaart uitlezen voor 165,- voor een geheugenkaart van 8 gb. ook hierbij geld de werkwijze no cure no pay. het bedrijf zit in duitsland en we werden per email vlot op de hoogte gehouden.

nadat het bedrijf ons sd kaartje had ontvangen kregen wij een email met daarin vermeld dat ze aan de slag gingen en op 11-10-2015 het gereed zouden hebben. al 2 dagen eerder kregen wij bericht dat de foto's leesbaar waren en kregen een screenshot van een deel van de foto's.

wij zijn ontzettend blij want nu hebben wij onze dierbare vakantiefoto's toch kunnen redden.

recoverfab vind u hier

http://recoverfab.com/