Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 10-10-2015 13:25:51
Voeding & Gezondheid

Donatie aan het rode kruis

[quote=mayra123 schreef op zaterdag 10 okt 2015, 12:12]voorlopig heb ik mijn donatie stopgezet totdat ik een zinvol antwoord. de medewerkster die ik gisteren sprak heeff tijdens ons gesprek notabene moeten overleggen, ik neem aan met een meerdere, of ik ook 6 euro kan doneren. dat is dan toch mooi een extra euro, dacht ik zo.
ook ik heb het rode kruis een mail gestuurd en krijg die ook weer terug. ben benieuwd want hier worden idd mensen door gedupeerd.

@mayra123,

u heeft naar alle waarschijnlijkheid iemand aan te telefoon getroffen die nog niet goed/voldoende was ingevoerd in de materie, misschien wel haar eerste gesprek m.b.t. dit onderwerp, vandaar dat er even navraag werd gedaan.
iedereen start een (inhoudelijk) gesprek weleens verkeerd lijkt mij en is dat nou zo onvergeeflijk, nee toch !!
het rode kruis zal dit soort activiteiten niet zelf uitvoeren, maar hiervoor een callcenter inhuren.
mocht daar iets niet helemaal, naar uw wens, zijn gegaan dan kan dat toch nog geen directe aanleiding zijn om dan maar direct te stoppen met uw (hoognodige) donatie, juist nu de "nood" het hoogst is.
hoewel een opmerking, zoals aan u gedaan, wel vreemd kan overkomen lijkt mij in dit geval enig begrip voor een missertje wel op z'n plaats.
maar, u beslist natuurlijk wel helemaal zelf hoe u hiermee meent te moeten omgaan.