Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wi
willemc700 - 17-10-2015 18:21:54
Computers & Telefonie

Onacceptabel tarfief

[quote=tijger1 schreef op donderdag 15 okt 2015, 19:32]@willem700

misschien was het verstandiger geweest als u van te voren eens had bekeken wat bijvoorbeeld de verbruiken zijn bij het streamen van een film of zo.
daar gaat het mij niet om. waar het omgaat is dat tele2 er te weinig aandoet om de klanten te beschermen tegen de hoge rekeningen.
dat is het gene wat ik aan de kaak wil stellen.
streamen verbruikt ongeveer 1gb/20min met 1920x1080..
als voorbeeld: je hebt een laptop aan je telefoon hangen omdat je vergeten bent dat de hotspot aanstaat en op de laptop was je het nodige aan het downloaden dan pak je de volle bandbreedte als je dan ook de telefoon niet bij je hebt en die naast de laptop in een bungalow ligt dan heb je totaal geen toezicht op je verbruik en kan je binnen een bos wandeling van 1 uur 7gb aan data weg gestookt hebben.
dan is het eigen schuld dikke bult wel erg makkelijk..
ik ben van mening dat tele2 op het gebied van de klant behoeden voor hoge rekeningen verzaakt door niet buiten de bundel de snelheid om laag te gooien.