Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pi
pieterwolters - 28-10-2015 10:53:58
Auto & Vervoer

Honda assistance versus anwb

[quote=ekiem schreef op maandag 26 okt 2015, 13:52]goedenmiddag,

heel toevallig ben ik honda rijder en heb nu via de dealer honda assistence. ik moet toegeven dat ik in het begin mijn twijfels had. maar doordat ik nog nooit gebruik heb gemaakt van mijn lidmaatschap anwb en deze erg duur vond deze heb beeindigd. en toen dus overgestapt naar honda assistence en het was na 2 maanden gelijk bingo !!!! auto stond in garage met lichten aan, deed niets en was eerlijk gezegd "eigen stomme schuld ".

mijn ervaring is geweldig goed. na mijn telefoontje was de anwb hier binnen een kwartier ter plekke, was lege accu . de boel na gekeken en op weg geholpen.

had ik dit geweten dan was ik veel eerder overgestapt naar deze honda assistence. heb naderhand de voorwaarden gelezen en vind ze prima. maar ja, bij de anwb krijg je hun magazine erbij. ook leuk maar daar deed ik eerlijk gezegd niets mee.

ekiem


ik neem aan dat je bedoelt dat honda na een kwartier ter plaatse was.