Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tw
tweelingmama - 14-11-2015 13:31:54
Auto & Vervoer

Kinderwagen in de bus!

[quote=mahadma schreef op zaterdag 14 nov 2015, 13:11]dat verklaart nog steeds niet waarom alle anderen bussen van de htm geen probleem maken. per vervoersbedrijf zullen die regels verschillen, per chauffeur zullen de beslissingen verschillend, per totaalsituatie zullen die beslissingen verschillen. u mag niet zomaar aannemen omdat u nu de gelukkige moeder van twee baby's bent geworden heel de wereld met alle regels en wetten zich aan u en uw situatie aanpast, u zult zelf ook de nodige aanpassingen in uw leven moeten (gaan) maken, de komende 20 jaar. u zult wel tegen een groot aantal andere 'problemen' oplopen.

en nogmaals ze zijn te klein voor een buggy. dan zult u als u uw baby's vervoert, andere maatregelen moeten nemen.

was er iemand met een rolstoel of een oudere meneer of mevrouw dan kan ik het begrijpen die zullen ook zeker voorrang krijgen. en terecht, staat ook in de regels.

en ik vind het belachelijk dat ik dubbele kosten moet maken voor een andere wagen voor de bus. u kunt (desnoods via de kringloop of marktplaats) best voor één baby een passende buggy oid kunnen vinden, en de andere baby in een draagzak meenemen. of gewoon met twee personen gaan zonder buggy, zoals carola ook al aandraagt.

of ik betaal me busrit en waarom zou een tweelingwagen naast elkaar wel mogen maar voor elkaar niet? dat is vreemd toch? weet u hoelang een voorelkaar wagen is? in verhouding is dat catagorie slagschip (o.a. met het manouvreren en daar door gevaarlijk voor u zelf, de baby's en de rest van de reizigers is. o ja, als er wat fout gaat, is de chauffeur qua verantwoordingen verantwoordelijk of te wel 'het bokkie'.

even doorgedacht: als ze straks gaan kruipen, lopen in huis, zult u uw huis ook anders moeten gaan inrichten, gaat u boodschappen doen, loopt kind 1 naar links en kind 2 naar rechts, ...........
anders gezegd, u zult nog heel veel gaan ervaren.

momenteel antwoord gehad van de htm, zolang ik geen hinder ben mag ik mee met mijn wagen en mag ik ook achterin instappen , wel met het verzoek dit niet in de spitsuren te doen, maar dat is geen probleem. echter is er ook geen brief verstuurd met wat de chauffeur aangaf. de verklaring van de chauffeur was dat die zijn dag niet had, maar voelde zich wel schuldig nadat ik was uitgestapt en ben gaan lopen. andere reizigers hadden zich er schijnbaar ook mee bemoeit en ook een klacht ingediend voor het gedrag van de chauffeur. daarbij zal ik deze discussie sluite, iedereen heeft zijn dag wel eens niet, en zijn excusses is gemaakt !
in iedergeval erg fijn de chauffeur telefonisch te spreken en heel lief voor een aanbod voor een bloementje, niet nodig! een excusses is al mooi genoeg en erg fijn dat er nu duidelijkheid is!