Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tw
tweelingmama - 14-11-2015 13:54:35
Auto & Vervoer

Kinderwagen in de bus!

[quote=mahadma schreef op zaterdag 14 nov 2015, 13:43]alleen al de opmerking van aub niet in de spits reizen, mag toch al duidelijk zijn dat het a/ tijdrovend in en uitstappen is wat weer klachten "de bus is te laat" oplevert, b/ het een soort van gevaarlijk is. maar om voor alle voorkomende situaties een regel te maken, dan krijgen we een wetboek erbij met de titel "vervoer van tweelingkinderwagens in het openbaarvervoer" in 23 delen. gebruik uw gezond "nadenkertje".

en zoals tijger1 ook zegt, u kunt niets sluiten.

het leven is geven en nemen en probeer eens een dag buschauffeur te zijn .......... dan zou u deze chauffeur begrijpen.

dus jij discrimineert mij ? ik stap net zo snel.in en uit als iemand met een normale wagen dus wat is het verschil. en als je het een probleem vind zou ik zeggen dan help je mensen die het minder hebben om een rijbewijs te halen. niemand mag als een hinder gezien worden. een oudere man of dame neemt ook de tijd met uitstappen en logisch maar volgens jou moet het snel vanwege reistijd. gelukkig zijn buschauffeurs geduldig voor iedereen! maar mijn probleem is opgelost en ben erg blij dat ik er samen met die chaufeur uit ben gekomen. zo hebben we allebij geen rot gevoel meer en zijn alle mama's dus wel gewoon welkom, en de reden van liever niet met spitsuren is omdat het druk is in de bus en de kans bestaat dat de bus me dan niet mee kan nemen. en ik kan mijn afspraken buiten spitsuren maken, als ieder zijn steentje bijdraagt is het makkelijk om samen tot een oplossing te komen net als de htm met mij heeft gedaan. bedankt voor de reacties en ik wens iedereen een heel fijn weekend verder!!!