Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 14-11-2015 14:19:59
Auto & Vervoer

Kinderwagen in de bus!

Nee, ik discrimineer niet, (overigens na parijs gisteren nog discriminatie te durven gebruiken voor dit item?)

in en uitstappen zonder, met een kleine wagen en een grote wagen kost verschillende tijden. vooral met passagiers in de bus (draaicirkels van wagens zijn verschillend). overigens heb ik zelf achter zo'n wagen gelopen om redenen die ik niemand toewens, een gezond kind en een gehandicapt kind, en dan merk je dat je bochten toch anders moet maken, in winkels, bussen enz.

en als je het een probleem vind zou ik zeggen dan help je mensen die het minder hebben om een rijbewijs te halen. en daarvoor lees ik: dus ik moet mijn wagen van ruim 900 euro klinkt niet echt logisch.

u zou en dat blijf ik zeggen eens een dag als stadbuschauffeur moeten rijden, en anders meerijden, en dan zult u merken dat een lontje best weleens korter kan worden.