Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

natuurmens
natuurmens - 16-12-2015 11:59:38
Computers & Telefonie

Welk programma kan ik het beste gebruiken voor de mail bij windows 10?

outlook is gemaakt voor windows 10 bovendien ook belangrijk om te kunnen inloggen onder een gebruikersnaam. er is ook nog een mail van live mail 2012 versie daarvoor is een mail verstuurd om de update om windows live outlook te laten werken. maar het advies is over te stappen naar de eigen mail program van windows 10. apel wil graag dat je hun mail programma gebruik. maar je heb nu ook office 365 dat kan je huren voor deel van huur is dat je het op 5 computers kan instaleren onder andere je telefoon ipad en tabelt onder android. verder voordeel is de update die je krijgt als je het huurt. bij kopen is nadeel omdat je het programma maar 1 keer kan installeren en dan moet je wel een backup programma hebben zodat je copie van je hardeschijf hebt en bij crassen kunt terug zetten het programma wat je koopt van office is niet meer overnieuw te installeren. 


 


deze programma's zijn voor windows gemaakt je kunt ook andere mail programma gebruiken mijn ervaring en de mogelijkheid van windows is bv dat je adressen kunt blokkeren en de spam en de ongewilde post te blokkeren werkt het uitstekend, net zoals google net serve heeft voordeel dat je overal bij je post kunt komen en dat is waar we naar toe gaat je hebt bij een office abonnement 1 terrabyt opslag en je kan grotere bestanden versturen ontvangen. bovendien is het gemakkelijk om via een cloud te werken. je kan samen aan een brief of bestanden bewerken. een ja je kan overal verder aan werken. zelf op je outlook inlogt google gebruikt open office is goedkoop vrije soors, maar je hebt een beperkte opslag bij google die je dan ook moet huren. verder is het zo dat veel printers een mail adres hebben waar je direct via je mail het document via je cloud kunt afdrukken, feitelijk is de printer met eigen email adres een fax geworden.