Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jan s - 28-12-2015 17:37:14
Computers & Telefonie

Tv opnemen op laptop

alle reageerders bedankt zover.


@gerbera:


mijn digitale ontvanger / tuner is een arcadyan hmb2260. die heeft inderdaad geen tulpaansluitingen. wel een scartaansluiting en uiteraard ook hdmi.


 


@leenpres:


ik gebruik itvonline. bedoel je dat? met die app zie ik me toch niet zo gemakkelijk een uitzending op dvd zetten.


 


@audb:


ik neem aan dat je ook kan opnemen op externe hd.


 


@john1313:


ik heb al spijt dat ik op nieuwe laptop 8.1 pro gekocht heb. er is mij van diverse kanten afgeraden windows 10 te installeren. daar wacht ik nog even mee.


 


@ruitenboer:


wil je die opnemen in het buitenland zien dan gaat dat niet lukken. er zijn inderdaad uitzendingen / documentaires die ik ook na een jaar wil behouden. ik wil alles op een dvd kunnen branden.


 


@hoeben:


in veel gevallen gaat het mij om uitzendingen op arte. dat lukt dus niet.


 


@karelstromph:


is dit een soortgelijke oplossing als van @gerbera? misschien goedkoper? welk software gebruik je dan? een dvd hdd recorder heb ik overwogen voor dat ik mijn vragen plaatste maar voor zo’n apparaat ben je toch al gauw circa € 300 kwijt. ik dacht dat je met een hdd recorder onbeperkt zou kunnen kopiëren (als dat nodig is?). ik heb van de kpn 2 digitale ontvangers. ik kan er dus 1 gebruiken om op te nemen. ik heb het pakket opnemen van kpn. ik zou dus eerst met die voorziening kunnen opnemen (bij kpn) en later afdraaien en dan op mijn laptop / recorder opnemen.

* kun je het nieuwe programma van adobe elements daar ook voor gebruiken?