Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

spotreis
spotreis - 22-01-2016 16:04:11
Vakantie & Reizen

Wie heeft ervaring met spotreis.eu? het is een abonnement voor 199 per jaar

beste elly,


 


leuk dat je interesse hebt in spotreis.wij zijn zeker geen timeshare :)


de reizen op onze site zijn allen groepsreizen. dit houdt in dat je met een grote groep mensen reist.
uiteraard ben je na aankomst op bestemming vrij om je eigen plan te trekken.


ik hoop je snel te mogen begroeten!



@de overige deelnemers van dit forum:
ik lees jullie scepticisme en wij nemen iedere vorm van kritiek serieus.
het doet me dan ook plezier te kunnen meedelen dat m.i.v. volgende week alle aangeboden reizen publiek (dus voor de afgeschermde abonnee omgeving) zichtbaar worden gemaakt.


we hopen natuurlijk dat er geen negatieve sfeer rondom ons vooral erg positief bedoelde aanbod gaat bestaan. we zijn een commerciële organisatie (daar is niets mis mee vinden wij), en we zijn tegelijkertijd erg trots op het feit dat we mensen voor een enorm laag bedrag op reis kunnen laten gaan. waaronder mensen die het normaal niet zouden kunnen betalen.  mede voor hen wordt er zsm mogelijkheid in het leven geroepen om maandelijks te betalen in plaats van het totaalbedrag in één keer te voldoen.


 


wie zijn wij?


spotreis is het eerste vakantie abonnement van nederland en belgië. hierdoor ga jij ieder jaar met twee personen naar maar liefst twee door jou gekozen bestemmingen uit ons aanbod. bovendien boek je onbeperkt hotelovernachtingen bij 35.000 aangesloten hotels door heel europa. dit kunnen wij mogelijk maken door zeer goede afspraken met reisbureaus. wij zijn zelf geen reisbureau of touroperator, maar aanbieders van het platform waar mensen deze reizen kunnen afnemen. ga je niet op reis of vind je de bestemmingen niet interessant? word dan vooral geen abonnee. in alle andere gevallen heb je dus twee reizen per jaar voor twee personen. bovendien hebben we altijd interessante extra aanbiedingen van reisbureaus. we hopen dat iedereen hier veel plezier aan beleeft.


 


met vriendelijke groet,


webcare spotreis