Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
digioma - 02-02-2016 16:27:04
Voeding & Gezondheid

Wist u dat bij albert-heijn lu bastogne prijsvehoging deze week doet?

Zojuist bij het kruidvat in purmerend vlak voor de ingang een behoorlijke stapel grote dozen met hierin steeds acht grootverpakkingen van 10 stuks twix, snickers of mars. totaal dus 80 stuks per doos.
enkele dozen stonden open om dat te tonen. op alle dozen met grote letters aan alle kanten aktie  euroteken 8,88. nu eten we die niet, maar het leek mebuitengewoon goedkoop. dus bij de kassa gevraagd: eerste dame "dat staat niet op de doos, dat kan niet"... wilde niet meelopen. echtgenoot heeft een doos gepakt en bij de kassa laten zien.. "ehhh, dat is de inkoopprijs voor de winkel, maar voor de klanten is het echt 2,20 euro per verpakking van 10 stuks..."
er waren toch wat mensen in de zaak die zich behoolijk gen...d voelden, merkten wij. mogelijk hoopt het kruidvat dat klanten bij het afrekenen niet op hun bon kijken of zo? vorm van zelfverrijking? wij heb geen mobiele telefoon en konden helaas geen foto maken. de geplande aankoop van medicijnen hebben we ook maar achterwege gelaten. we weten in elk geval dat de inkoopprijs voor de verkopende winkel 10 euro cent per stuk is en de verkooprprijs toch rond de euro ligt per mars of zo.

terzijde: voor pieterwolters... echtgenoot behoort tot de groep die met een minimaal pensioentje nog eens 35 euro per maand minder krijgt, terwijl voor ons ook de zorgpremies etc. stijgen.