Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gr
Grunn1 - 03-02-2016 07:39:32
Computers & Telefonie

Ziggo horizon

Zo te lezen heeft u nog een oude beeldbuis tv met scart aansluiting. het kan inderdaad kloppen dat de afstandsbediening niet is te koppelen met dit soort oudere tv's tevens zal ook de beeldkwaliteit op oudere tv's minder zijn.
volgens de link van marita zou een solara tv gewoon te koppelen zijn met de afstandsbediening met code 2443.

@tenormin en @tijger persoonlijke vetes graag ergens anders uitvechten en alleen reageren op de vraag indien je een duidelijk antwoord kan geven. het is wel duidelijk dat sommige forum gebruikers hun persoonlijke hetze tegen o.a. ziggo en mediamarkt hier aan iedereen kenbaar willen maken maar dit lijkt me daarvoor geen geschikte plek.
en nee ik behoor niet tot die "ziggo club" van tenormin maar ben al jaren een tevreden klant van ziggo. goede beeldkwaliteit en groot zender aanbod en snel internet met relatief weinig storingen zeker gezien de concurentie.