Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

19
1953 - 03-02-2016 11:31:56
Computers & Telefonie

Ziggo horizon

Herkende uw situatie als vanouds en nog steeds onverbeterd.

* aantal van mijn favoriete zenders hadden haperend geluid en blokjes in het beeld#
kan de kanalen nog steeds opdreunen: 13 ziggo tv; 70 tv5; 74 mediaset italia; 123 id; 136 horse & country enzovoort.

ziggo was op een gegeven moment het gezever van mij zat, dus trokken zijzelf de stekker uit het contract. terwijl ik had gedreigd per 1 juli 2016 ziggo te verlaten als het niet zou verbeteren. ook geschreven de horizonbox twee hoog vanuit het raam te gooien. had 1½ week de tijd om een contract met kpn aan te gaan.  kpn ook niet zaligmakend. kan ziggo nog steeds bekijken in beperkte mate via een coaxkabel vanuit de muur rechtstreeks op de televisie. sterker nog kanaal 13 ziggo tv kan ik ongestoord bekijken, wat met de horizonbox niet lukte.

blijkbaar zijn ze bij ziggo ook niet gelukkig met de horizonbox - i hate samsung! - made by samsung, want er zijn andere boxen van een ander merk besteld ter verbetering. een miljoenenorder aan boxen!

de afstandsbediening van de horizonbox is verre van ideaal, die heeft menig keer de hoek van het huis gezien, wat een thyphusding was dat.

teletekst was ook rampzalig!