Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 03-02-2016 12:33:54
Computers & Telefonie

Veel favorieten verdwenen

Hallo empee,


http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows-10/windows-10-recovery-options" target="_blank" data-id="pagecontainer0_id0ehf">terugzetten vanaf een systeemherstelpunt

met deze optie wordt uw pc teruggezet naar een eerder moment in de tijd, wat een systeemherstelpunt wordt genoemd. herstelpunten worden gegenereerd wanneer u een nieuwe app, een nieuw stuurprogramma of een windows-update installeert, en wanneer u http://go.microsoft.com/fwlink/p/?linkid=615477" target="_blank" data-id="pagecontainer0_id0enf">handmatig een herstelpunt maakt. terugzetten heeft geen invloed op uw persoonlijke bestanden, maar apps, stuurprogramma's en updates die zijn geïnstalleerd nadat het herstelpunt is gemaakt, worden verwijderd.





klik met de rechtermuisknop op de startknop (of houd deze ingedrukt) en selecteer vervolgens configuratiescherm.




zoek in het configuratiescherm naar herstel.




selecteer herstel > systeemherstel starten > volgende.




kies het herstelpunt dat is gerelateerd aan de app, het stuurprogramma of de update met problemen en selecteer volgende > voltooien.





(http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows-10/windows-10-recovery-options" target="_blank">bron)