Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
andré bakker - 03-02-2016 19:21:10
Voeding & Gezondheid

Life plus


er worden zeer goede resultaten behaald met het verbeteren/genezen van diabetes 2 d.m.v. voeding.


bijna iedereen in onze maatschappij is "ondervoed".


d.w.z. we krijgen door de afname van de kwaliteit van ons voedsel niet de benodigde voedingstoffen, vitamines ,mineralen, vezels etc. binnen. 


ook heeft slechte omgang met ons spijsverteringssysteem er vaak voor gezorgd dat onze vertering en dus opname niet meer goed functioneert, (bv antibiotica gebruik).


dit is een grote oorzaak voor een groot gedeelte van onze problemen.


door deze tekorten aan te vullen kunnen veel problemen opgelost of verbeterd worden.


dit kan d.m.v supplementen.


lifeplus maakt de meest hoogwaardige supplementen die er te op de markt te krijgen zijn , en dat is door veel onafhankelijk onderzoek aangetoond.


lifeplus heeft het patent op phytozyme base.


(phytozyme basis is de gepatenteerde productbasis voor de persing van micronutriënten. het is zogezegd het 'deeg' waarin de ingrediënten opgenomen zijn. deze plantaardige enzym-basis zorgt voor een ongewoon hoge bio beschikbaarheid (tot 100 %) en werkt tevens sterk ontstekingsremmend. ze bevat een soort 'sleutel' om het celmembraan te openen waardoor de opname van de vitamines en mineralen veel makkelijker en efficiënter wordt. dit is een van de geheimen van het extreem goede effect van de producten.)


 


ik ben via vrienden in aanraking gekomen met lifeplus en was super sceptisch.
ik heb dit bedrijf binnenstebuiten gekeerd en onderzocht naar de addertjes in het gras, maar............ik vind ze niet!!



niet qua gezondheid en niet ethisch .   



zowel persoonlijk als in mijn directe omgeving heb ik nu erg goede resultaten met de producten van lifeplus, en kan er alleen maar positief over zijn.