Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ni
nikkee - 09-02-2016 11:03:42
Auto & Vervoer

Anwb

Bedankt voor alle reacties. ik ben niet boos dat het geld weg is hoor, het gaat mij meer om het principe. kijk, ik had het eerder op moeten zeggen, dat is helemaal waar. maar door alle emoties en andere dingen die moesten geregeld worden is dit op de 1 of andere manier er tussen door geglipt.

als het niet een persoonsgebonden lidmaatschap was, dan zou ik er geen probleem van maken. dan had iemand anders gebruik kunnen maken van het lidmaatschap als het nodig was geweest. maar dat kan niet. alleen mijn moeder had er gebruik van kunnen maken en niemand anders. ik kan aantonen dmv overlijdensakte dat ze niet meer leeft en dus vanaf die datum geen gebruik meer kan maken van haar lidmaatschap. als ik de anwb goed begrijp had ik het beste op haar overlijdensdatum het op moeten zeggen, dan had ik nog geld terug kunnen krijgen. maar ja, dat is niet het eerste waar je aan denkt als je moeder net is overleden.

nogmaals, ik had het eerder op moeten zeggen, maar het is er gewoon tussendoor geglipt. ik ben dus niet boos, maar vind de gang van zaken gewoon vreemd. vandaar dat ik mijn vraag hier had gesteld. maar goed, blijkbaar ben ik de enige die de regeling vreemd vind.