Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

em
emarteijn - 11-02-2016 08:38:16
Vrije tijd & Tuin

Kan de knhs je startkaart automatisch verlengen?

Dat is juist mijn vraag. het volgende staat vermeld op de site:
vanaf 1 januari 2016 is de startpas 12 maanden geldig i.p.v. een kalenderjaar. je bepaalt zelf per wanneer je de startpas in wilt laten gaan. na 12 maanden wordt de startpas automatisch verlengd, tenzij je deze op tijd afmeldt. op deze startpas is de staffelkorting van toepassing.   

mag dit?

en is het verplicht om voor een dienst te betalen waar je geen gebruik van kan maken?

ik heb niet tijdig af kunnen melden ivm verkoop paard 2 weken na sluitingsdatum. omdat het paard niet meer in mijn bezit is kan ik geen gebruik maken van de dienst waar ik wel voor heb betaald.

als alternatief heb ik aangeboden de startkaart om te laten zetten op mijn nieuwe paard zodat ik toch nog gebruik kan maken van de dienst waar ik al voor heb betaald. de knhs wil hier niet aan meewerken.