Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 13-02-2016 01:55:02
Computers & Telefonie

Gegevens overzetten van android 2.3.6-smartphone naar nieuwe android-smartphone.

U kunt een back-up maken op de pc via kies en die naar de nieuwe telefoon kopiëren. in ieder geval zou ik een back-up maken en op de pc zetten.
contacten overzetten gaat doorgaans het gemakkelijkst via kies en/of u kopieert die (ook) naar de geheugenkaart en nadat u die kaart in de nieuwe gsm geplaatst heeft kopieert u de contacten naar het interne geheugen van de nieuwe gsm.
ik denk trouwens dat het handiger en beter is om apps die in het telefoongeheugen door u geïnstalleerd zijn opnieuw via google play op de nieuwe telefoon te installeren.
u kunt ook eerst nog de vraag van @akkerdistel beantwoorden, dus wat wilt u overzetten?
ik zou wel op de nieuwe gsm alles eerst naar wens instellen, dus bijv. zoals u alles op de huidige gsm ingesteld heeft, en voordat u met e.e.a. aan de slag gaat ook voorlopig internet uitzetten.