Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

uwjurist
uwjurist - 13-02-2016 10:41:02
Vrije tijd & Tuin

Hoe maak ik mijn terras veilig af zodat mijn kat er niet kan afspringen

Wat voor kat hebt u en hoe oud is deze? dat kan namelijk uitmaken.
er zijn veel katten die tegen meters hoge muren op kunnen klimmen. zie een voorbeeld op https://www.youtube.com/watch?v=spud8uuqi8w.
houd uw kat eerst minstens 6 tot 8 weken binnen. en als u hem  na die tijd buiten laat, blijf er een aantal keer bij en kijk dan wat er gebeurt. sommige katten klimmen helemaal niet of durven de tuin niet uit. zeker niet als ze al wat ouder zijn / nooit buiten zijn geweest. oudere katten aan een lijntje laten weten lukt vaak niet. en is gevaarlijk.
maatregelen nemen kunt u altijd nog.
kijk alvast ook eens hoe uw kat reageert op de planten genoemd op de site die hierboven al werd gegeven. als hij deze planten echt vies vindt, kunt u ook overwegen deze hoog aan / boven op de muur te plaatsen in bakken.