Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 15-02-2016 23:03:17
Computers & Telefonie

Hoe is bitdefender-antivirus plus 2016 uit te zetten?

@reageerders

inmiddels kon ik bitdefender-support uit de slaap halen en in de veilige modus een herstelpunt zoeken en terugzetten o.a. na de foutmelding ox80070005. het systeem werkt weer. f8 is overigens bij w10 onwerkzaam. bitdefender moest helemaal uitgezet worden. het vinkje bij 'na opstarten weer inschakelen' werkte daarop niet, omdat windows bij het resetten eerst gaat afsluiten.......en dan bitdefender weer activeert.


om uw computer in de veilige modus te herstarten, gaat u naar start -> uitvoeren -> typ hier "services.msc" -> zoek hier bitdefender services en stop ze (dubbelklik op hen -> in het nieuwe venster kies "disable" naast "startup type "):

- bitdefender desktop update service
- bitdefender virus shield
- product agent service
- parental advisor (deze service is alleen geactiveerd als u de parental advisor module gebruikt)
 
[veilige modus windows 10]

http://support-emc.services.bitdefender.com/track/click/30270954/winaero.com?p=eyjzijoidurnsmtou3dfev9xsxjtaxfmtfh5athxtg5viiwidii6mswicci6intcinvcijozmdi3mdk1ncxcinzcijoxlfwidxjsxci6xcjodhrwolxcxc9cxfwvd2luywvyby5jb21cxfwvymxvz1xcxc9zdgfydc13aw5kb3dzltewlwlulxnhzmutbw9kzvxcxc9ciixcimlkxci6xcjlnge4zgm3nmuzyta0yjjjywrhndm0njm3mjljndc4mfwilfwidxjsx2lkc1wioltcijg2zwnkmdvhodq0ymfjogm5n2i2ntljyme0ownimgmzodg0odg5ndlcil19in0" target="_blank">http://winaero.com/blog/start-windows-10-in-safe-mode/

na het volgen van de bovenstaande stappen, herstart de computer normaal op en installeer de software die je nodig hebt. wanneer de installatie is voltooid, om bitdefender opnieuw te activeren, kunt u uw computer in de veilige modus herstarten, gaat u naar start -> uitvoeren -> services.msc -> hier bitdefender-services en zet ze als volgt:

- bitdefender desktop update service -> zet op automatisch
- bitdefender virus shield -> zet op automatisch
- product agent service -> zet op automatisch
- parental advisor -> zet op automatisch