Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

reflecs
reflecs - 19-02-2016 12:03:32
Computers & Telefonie

Waarom unban habbo hotel geen habbo's?

Brutel schrijft:




br

door brutel 18 feb 2016 om 23:37
antwoorden / vragen


dit stond niet in de voorwaarde toen ik registreerde en verbannen ben. dit is per 2014 een nieuwe regel geworden, of ze het nu ook in de voorwaarde hebben staan weet ik niet. in 2014 (wanneer het blijkbaar zonder bekend making is ingesteld) was ik al verbannen, daarvoor heb ik al meerderde malen mail contact gehad en deze werden allemaal genegeerd en gewist. in de periode dat ik verbannen was 2012 t/m 2014 was het al aan het rommelen in habbo. in 2012 werd het gehele staff team ontslagen en werden er nieuwe medewerkers aangenomen omdat het bedrijf achter habbo (sulake) slecht ging. in periode 2013 t/m 2015 waren ze eigenlijk bezig met een soort van wede opbouw, waar veel habbo's onder geleden hebben. ik speel al een behoorlijke tijd geen habbo meer, maar de meubels die ik heb hebben waarde en aan die waarde kan ik weer geld aan verdienen. de reden van mijn verbanning is letterlijk "ander account van habbocolablikje (hacker)" verder staat er ook niet bij hoelang deze verbanning stuurt. ik ken de gehele naam habbocolablikje niet, maar wordt wel onder zijn naam verbannen en dat vind ik zeer apart, vooral dat ze geen enkele moeite willen doen om mij te helpen en uberhaupt de gelegeheid geven om mijn woord te doen want ze lezen totaal mijn e-mailberichten niet en sturen zonder pardon een "automatische mail". heel apart.





...maar de meubels die ik heb hebben waarde en aan die waarde kan ik weer geld aan verdienen...
https://www.habbo.nl/playing-habbo/habbo-way  verkoop nooit je meubels, account, wachtwoord of andere items in het spel voor echt geld... de av zijn ook bepaald niet kinderachtig: https://help.habbo.nl/entries/20213383-algemene-voorwaarden-habbo-nl" target="_blank">https://help.habbo.nl/entries/20213383-algemene-voorwaarden-habbo-nl

eigenlijk zouden ouders het zelf eerst eens moeten spelen of zich tenminste informeren of het wel zo'n onschuldig spelletje is. in de av staat 12 jaar, maar ik denk dat ook jongere kinderen het wel spelen.
als je kind al zijn geld eraan besteedt, dan wordt het zeker tijd om grenzen te stellen.