Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
diemenees - 20-02-2016 09:54:58
Auto & Vervoer

Heb een ov kaart nu met foto nu verloopt die in april wat nu moet ik een nieuw

Als u dus blijkbaar via ns een lopend abo hebt, dan krijgt u-of hoort u te krijgen-ca 6 weken voor vervaldatum kaart een herinnering-of u krijgt een nieuwe of u moet een recente nieuwe foto aanleveren-dan gaat het via ov-chipkaart en moet u 7,50 betalen, die u daarna van ns terug kunt claimen. nooit zomaar zelf een nieuwe kaart aanvragen-dan wordt het lopend abo niet overgezet. restsaldo van de oude kaart krijgt u teruggestort enkele weken na de vervaldatum-u kunt nl. tot die datum er nog mee reizen op bustram etc. u moet in ieder geval een herinnering van ov-chip krijgen, want u moet een persoonlijke kaart hebben-met foto e.d.-want anders had dat abo er niet opgekund. dus tijgertje heeft het verkeerd.
als u dat abo hebt opgezegd dan moet u ook het abo hebben gedeactiveerd bij een ns-automaat-hebt u dat nagelaten, dan loopt het abo nog steeds en zult u opnieuw moeten betalen.
zoals zo vaak bij dit soort vragen levert men onvoldoende informatie voor precieze antwoord.
antw van de akkerdistel kan beter door redactie verwidjerd worden.
of probeer forum.ns.nl -die zijn daarin gespecialiseerd.