Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 21-02-2016 23:31:44
Computers & Telefonie

Hoe krijg ik in het buitenland "uitzending gemist"van npo?

Het zou kunnen zijn dat u voorheen toevallig alleen uitzendingen bekeek die nog beschikbaar waren. de meeste uitzendingen blijven maar kort beschikbaar als ze al via internet beschikbaar waren. dat hangt inderdaad samen met auteursrechten en/of hoe lang een zender een bepaald programma mag uitzenden (daarvoor heeft betaald). de flashplayer moet wel up-to-date zijn. dat laatste kunt u controleren en het programma eventueel bijwerken.
ook kan het eraan liggen of het erg druk is met het bekijken van bepaalde programma's op bepaalde tijdstippen, dan kunt u eventueel een ander tijdstip proberen.
ik weet dat in frankrijk iemand uit eigen kring ca 5 maanden per jaar via hola kijkt. ook weet ik dat de npo de ene keer wel en de ander keer niet werkt, al dan niet via hola. dat geldt bijv. ook met uitzendingen van de bbc bekijken in het buitenland of in nederland.
als u hola als plug-in in uw browser installeert kunt u die uitschakelen zodra u uitgekeken bent en pas weer inschakelen als u weer iets wilt bekijken. mijn ervaring daarmee is dat de plug-in zichzelf soms inschakelt, ook al staat hij op de pc overal uitgeschakeld en ook niet mee opstart. dat zou u dan af en toe moeten controleren.
als u een tablet heeft kunt u nog proberen of u met de app gemist bij u wél uitzendingen kunt bekijken of bijvoorbeeld met de app van de kro (voor detectives).
lees eventueel ook nog hier: http://www.consumentenbond.nl/online-tv-kijken/extra-informatie/netflix-kijken-buitenland/" target="_blank">http://www.consumentenbond.nl/online-tv-kijken/extra-informatie/netflix-kijken-buitenland/