Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fp
fpo - 22-02-2016 22:39:33
Computers & Telefonie

Hoe krijg ik in het buitenland "uitzending gemist"van npo?

Ik woon al langere tijd in frankrijk en ervaar dezelfde problemen al een hele tijd vanwege de gewijzigde regels m.b.t. uitzendrechten. als je in het buitenland zit, gebruik je een ander ip-adres dan in nl en dat zien ze meteen, dus je kunt niks achteraf bekijken.
ook hola werkte bij mij al een tijd niet meer naar behoren, telkens nieuwe problemen. proxyserver zag ik niets in, dus iets anders zoeken. uiteindelijk vond ik tunnelbear, een heel sympathieke server die je in staat stelt vanuit welk land dan ook waar je je bevindt in te schakelen naar nl en bingo, je kunt alle uitzendingen bekijken, ook de oude, gewoon alles wat ze hebben. ik heb ervoor gekozen tegen een klein maandelijks bedragje altijd te kunnen kijken.
dit is de link om de info te lezen en de prijzen te vergelijken: https://tunnelbear.com/pricing en dit is de link om te downloaden: https://tunnelbear.s3.amazonaws.com/downloads/pc/tunnelbear-install.exe" target="_blank">https://tunnelbear.s3.amazonaws.com/downloads/pc/tunnelbear-install.exe .