Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Do
Dondersteen1962 - 09-03-2016 15:01:22
Vakantie & Reizen

Probleem spotreis

Hallo chris, ik had bijna precies hetzelfde. 

telefoontje (ondanks het bel me nooit register) of een aanbieding wilde accepteren voor een stedenreis (maakte niet uit welke stad, maar ze noemden als voorbeeld barcelona) , voor 199 euro. ik had twee weken bedenktijd en zou een email krijgen met deze aanbieding zodat ik hem rustig na zou kunnen lezen.

akkoord gegeven met een aantal gegevens (stom, stom). na twee weken nog steeds geen email van spotreis, wel werd er een bedrag afgeschreven van 199 euro. ik natuurlijk teruggeboekt en geblokt. kreeg ik een email van spotreis dat de betaling niet goed was gegaan en of ik dit snel in orde wilde maken. 

heb ik gemaild dat ik geen mail met een aanbieding had gezien, daarom ook geen akkoord heb kunnen geven en dus ook niet wil betalen voor iets dat ik niet eens heb gezien, laat staan wil afnemen. ik kreeg daarna nog enkele mailtjes met berichten dat ik wel mail had gehad (ja een nieuwsbrief van hotels.nl o.i.d.) maar geen aanbieding. maar goed, ik heb gedreigd naar de consumentenbond en kassa te gaan met dit verhaal en sindsdien is het stil. je hoeft er niets mee chris. volgens mij hoef je niet te betalen voor iets waar je geen akkoord op hebt gegeven. 

groetjes, wilma