Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

reflecs
reflecs - 05-04-2016 18:28:53
Vakantie & Reizen

Probleem spotreis

Ot
@dondersteen1962,

ik hoop dat u bel-me-niet bedoelt:https://www.bel-me-niet.nl/" target="_blank"> https://www.bel-me-niet.nl/


stichting infofilter, de beheerder van het wettelijke bel-me-niet register, heeft van consumenten signalen ontvangen dat zij telefonisch zijn benaderd door ‘stichting bel-me-nooit register’ om opgenomen te worden in een register tegen ongevraagde telemarketing. stichting bel-me-nooit register, die niet is ingeschreven bij de kamer van koophandel, vraagt consumenten daarvoor €14,95 per telefoonnummer.


stichting bel-me-nooit register heeft geen relatie met stichting infofilter of met het bel-me-niet register. het bel-me-niet register is het enige wettelijk register tegen ongevraagde telemarketinggesprekken. bedrijven zijn wettelijk verplicht hiervan gebruik te maken. medewerkers van het wettelijke bel-me-niet register vragen consumenten nóóit een bedrag te betalen voor registratie. inschrijving bij het wettelijke bel-me-niet register is gratis.


wij adviseren consumenten dan ook nooit te betalen voor opname in een register tegen ongevraagde telemarketing en nooit (betalings)gegevens af te geven aan partijen die een vergoeding vragen voor opname in een register tegen ongevraagde telemarketing. stichting infofilter heeft de ontvangen signalen over ‘stichting bel-me-nooit register’ doorgegeven aan het ministerie van economische zaken en de bevoegde instanties voor nader onderzoek.


https://www.bel-me-niet.nl/nieuws/berichten/bel-me-niet-register-adviseert-nooit-te-betalen-voor-opname-een-register-tegen" target="_blank">https://www.bel-me-niet.nl/nieuws/berichten/bel-me-niet-register-adviseert-nooit-te-betalen-voor-opname-een-register-tegen