Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

reflecs
reflecs - 18-04-2016 12:25:07
Computers & Telefonie

Windows 10 mailapp opeens weg. staat alleen nog leeg blauw vakje.

Omdat niet iedereen de reacties leest, plaats ik voor de duidelijkheid deze nog even hier:


door gsm 16 apr 2016 om 22:26
5334 antwoorden / 42 vragen

het lijkt toch bij nader inzien om de windows mail app te gaan. misschien is de gebruikte virusscanner de oorzaak.mail kun je niet verwijderen en opnieuw installeren zonder een ingrijpend systeemherstel.voor de windows mail app is systeemherstel (via systeem en beveiliging), naar een datum voordat het probleem optrad, als laatste redmiddel mogelijk toch effectief. als echt niets helpt dan via start, instellingen, bijwerken en beveiliging een herstel doen met behoud van data. je bent dan alle niet standaard in windows 10 aanwezige apps en toepassingen wel kwijt. ook zul je waarschijnlijk je mail account voor ziggo opnieuw moeten configureren in mail. controleer of er updates zijn in de store via het menu (jouw logo) links van het zoekvak in de rechter bovenhoek. klik downloads en updates en klik dan op controleren op updates.

(de reactie is geplaatst voordat marja melde dat ... ze gebruiken dezelfde laptop, maar gescheiden (hoe zeg je dat?). op het deel van mijn zus werkt alles goed, bij mijn zwager niet..)