Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 27-04-2016 10:39:20
Voeding & Gezondheid

Waarom medicijn zelf betalen en eigen risico

@ex hh: moet dat die belachelijk grote letters? als je wilt weten of ze capabel zijn, kun je hier even bekijken wie er in de verschillende commissies zitten (cvz is overigens gewijzigd in zin) een timmerman of glazenwasser zit er niet bij in ieder geval.
https://www.zorginstituutnederland.nl/organisatie/interne+structuur/commissies" target="_blank">https://www.zorginstituutnederland.nl/organisatie/interne+structuur/commissies 

als je de reden wilt weten waarom al die pammetjes uit het basispakket zijn verdwenen, is dat ongetwijfeld op vermelde site te vinden. misschien is de reden dat half nederland ondertussen niet zonder pammetjes leek te kunnen. werd veel te makkelijk / te vaak voorgeschreven door huisartsen (waarmee ik niet zeg dat dit voor jou telt).

en zo duur is de medicatie ook weer niet, toch? de huis-, tuin- en keuken pijnstillers zitten overigens al jaren niet meer in het basispakket.