Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
helena p - 29-04-2016 20:41:45
Voeding & Gezondheid

Zelfgemaakt ijs bewaren

Ik maak het zelf ook regelmatig.

ervaring: niet de hoeveelheid suiker verminderen en diepvries op zo laag mogelijke stand. wij hebben daarvoor een diepvriesje wat alleen voor brood en ijs wordt gebruikt. -18 is echt te koud voor ijs. het ijs is nu altijd direct te gebruiken. wanneer je het 10 min. eerder uithaalt en daarna terugzet krijg je ook weer kristallen. succes