Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 30-04-2016 19:16:10
Voeding & Gezondheid

Is dit waar? http://www.multiwaveoscillator.nl/

Iemand die ten einde raad is, omdat de reguliere geneeskunde (allopathie) niet (meer) helpt, is meestal bereid om tegen elke prijs alles aan te schaffen wat ook maar enigszins mogelijk zou helpen, althans wat dan beweerd wordt.

hier spelen zeer sluwe gasten op in, die tegen belachelijke prijzen van alles verkopen...... als het maar (veel) geld op brengt. dit heet: misbruik maken van...

dit soort apparatuur wordt dus voor vele duizenden euro's aangeboden. het is niets anders dan keiharde business. verkooppraat van de bovenste plank.
u gelooft toch ook niet (hoop ik....) in al die onzin van die (zeer) slecht acterende acteurs van tommy teleshopping en al die andere 'homeshopping' programma's op de tv? deze onzin past ook in dat rijtje.

zo, nu maar wachten op iemand die héél 'toevallig' op deze site belandt, zich registreert en..... dit apparatuur de hemel inprijst (ehh.. figuurlijk dan).
daarna zal men nooit meer wat van zo'n persoon horen/lezen.