Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 02-05-2016 12:44:23
Voeding & Gezondheid

Oplichting apotheek de regenboog

Oud draadje, maar nog wel actueel, vandaar hieronder het stukje wat ik net in de telegraaf lees:



verzekeraars cz en ohra gaan minstens zestig van hun verzekerden helpen in een geschil met regenboog apotheek. dat meldt de volkskrant.





 

de apotheek heeft volgens de verzekeraars gesuggereerd dat bepaalde medicijnen tegen adhd door de verzekering werden vergoed, terwijl dat niet waar bleek te zijn. de patiënten kregen vervolgens gepeperde rekeningen toegestuurd. zo kreeg een van de verzekerden, die via de webshop van de apotheek medicijnen bestelde, een rekening van 1200 euro.


daarop nam de man contact op met zijn verzekering, ohra, die al vaker klachten over klanten van de regenboog had ontvangen. samen met de gelieerde verzekeraar cz is besloten dat als regenboog tegen hun verzekerden een rechtszaak aanspant, de verzekeraars namens hen op gaan treden. mocht de zaak worden verloren, dan betalen cz en ohra de schade.