Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 03-05-2016 12:40:03
Vakantie & Reizen

Booking.com prijs wijziging na reservering

Hallo fiek01, 


2. prijzen, doorgestreepte prijzen en besteprijsgarantie

de tarieven op onze website zijn zeer concurrerend. alle tarieven op de website van booking.com gelden per kamer voor uw gehele verblijf en worden getoond inclusief btw en alle andere belastingen (behoudens wijziging van dergelijke belastingen), behalve als dit anders staat vermeld op de website of in de bevestigingsmail. de accommodatie kan in het geval van een toeslag voor no-show of annulering, de van toepassing zijnde belastingen in rekening brengen.


soms zijn er via onze website goedkopere tarieven beschikbaar voor een specifiek verblijf bij een accommodatie. er kunnen echter speciale voorwaarden en beperkingen gelden bij deze door de accommodaties beschikbaar gestelde prijzen, bijvoorbeeld met betrekking tot annulering en restitutie. gelieve de kamer- en prijsinformatie aandachtig door te nemen voor dergelijke voorwaarden voordat u een reservering maakt.


deze doorgestreepte prijs is gebaseerd op de twee-na-hoogste huidige prijs van de accommodatie voor kamers met dezelfde reserveringsvoorwaarden in een periode van 30 dagen rond uw gekozen incheckdatum (15 dagen voor, en 15 dagen na uw incheckdatum; indien er minder dan 15 dagen tot uw incheckdatum zijn, dan gebruiken we na uw incheckdatum zoveel dagen als nodig, om tot een totaal van 30 dagen te komen). om een eerlijke vergelijking te kunnen maken, gebruiken we altijd dezelfde reserveringsvoorwaarden (maaltijden, annuleringsvoorwaarden en kamertype). dit houdt in dat u dezelfde kamer krijgt voor een lagere prijs, in vergelijking met andere incheckdata in dezelfde periode.


wij willen dat u de laagst mogelijke prijs betaalt voor uw verblijf bij een accommodatie. als u op het internet, na via ons gereserveerd te hebben, uw accommodatie tegen dezelfde voorwaarden voor een lagere prijs vindt, dan zullen wij het verschil tussen ons tarief en het lagere tarief vergoeden volgens de algemene voorwaarden van de http://www.booking.com/general.nl.html?aid=356989;label=gog235jc-content-nl-terms-xx-unspec-nl-com-l%3anl-v%3a0ahukewik3f6d2r3mahxmurqkhamudveqfgg8mai-o%3awindowss81-b%3ainternetsexplorer-n%3axx-s%3abo-u%3ac;sid=45c41a8c7497e85f350c28b5bc19ae91;dcid=4;tmpl=doc/rate_guarantee" target="_blank">besteprijsgarantie.


de valutaconversie dient uitsluitend ter indicatie en mag niet als accuraat of up-to-date beschouwd worden; de werkelijke tarieven kunnen afwijken.


overduidelijke vergissingen en (druk)fouten zijn niet bindend.


alle speciale aanbiedingen en promoties zijn als zodanig aangegeven 

bron : booking.com