Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 05-05-2016 12:01:48
Computers & Telefonie

Structureel geen bereik kpn

> enige tijd geleden ben ik overgestapt van t-mobile naar kpn.
> de reden hiervoor is dat op de kazerne in oirschot, waar ik 5 dagen per week verbleef, niet of nauwelijks bereik had met mijn t-mobile
> abbonnement.
> t-mobile kwam met het voorstel om korting te geven of mijn contract te ontbinden.
> ik heb dus voor het laatste gekozen en ben naar kpn over gestapt.
> nu ik geplaatst ben in havelte heb ik hetzelfde probleem met kpn, een duur abonnement waar ik slechts 2 dagen in de week optimaal
> gebruik van
kan maken.
> kpn erkent het probleem en geeft aan in dit gebied geen dekking te zullen krijgen.
> enige vorm van compensatie is echter niet mogelijk, laat staan het kosteloos ontbinden van het contract.

toen je het contract bent aangegaan had je op de plek waar je je toen bevond, in oirschot een goede dekking neem ik aan.
als je toen op dat moment daar ook geen goede dekking had gehad bij kpn, denk ik dat je contract daar ook wel ontbonden zou zijn geworden.


 


echter, omdat je zelf bent gaan verhuizen naar een locatie waar toevallig geen goede dekking is van het kpn netwerk, kun je dat de kpn niet verwijten.


ik vermoed dat je daarom geen ontbinding van je contract gaat krijgen, en dat lijkt me ook heel terecht dat je dat niet kunt eisen, alleen hopen op coulance.


misschien dat je nu een verbinding hebt via een 4g netwerk, dan zou je kunnen proberen eens over te schakelen naar 3g of 2g, je kunt dan in ieder geval wel gewoon belllen ;))