Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 07-05-2016 11:17:23
Vakantie & Reizen

Ik wil een klacht over ns indie een

@emmablok,

een klacht indienen over ns, kunt u het beste indienen "bij" ns.
bij reclamecampagnes, en zeker bij een "huis aan huis" reclame, wordt  o.a. ook gekeken naar een mogelijk aantal potentiële deelnemers aan de beoogde actie.
in gebieden zoals waar u woont zal de ns inschatten dat er op het aantal uitgezette boekjes (veel) te weinig potentiële klanten zitten.
vraag u zelf eens af, hoeveel inwoners van nieuw lekkerland er naar station dordrecht (in het centrum van de stad en "zonder" voldoende parkeergelegenheid) zouden reizen om daar vervolgens gebruik te gaan maken van het spoorwegnet.
en dat, terwijl je in de tijd dat je naar dordrecht bent gereden, een parkeerplek hebt gevonden, op de beoogde trein hebt gewacht, de reistijd incl. treinreis hebt meegerekend, met de auto al lang op de plek van bestemming zou zijn geweest en weer naar huis kan op het moment dat het jezelf goed uitkomt.

dit heeft overigens niets met discriminatie van wie of wat dan ook te maken, alhoewel het er op lijkt dat dit tegenwoordig het eerste woordje is wat men na z'n geboorte leert.
ik hoop, maar weet eigenlijk wel zeker, dat vara-kassa hier geen aandacht aan gaat besteden.
overigens zou het u sieren als u, uit milieuoverwegingen, "wel" een nee-sticker bij uw brievenbus zou plakken ;-))