Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
lovewinnie - 08-05-2016 21:01:32
Voeding & Gezondheid

Verkeerde medicatie gekregen

Het is niet te controleren nu of het echt daar aan lag. stond er niks in de bijsluiter over gewicht toename als bijwerking? ik denk een combinatie van klaar met de lengte in groeien ( pubertijd) waarna veel jongere dikker worden icm medicatie. 
mijn zoontje krijgt verschillende medicatie en ik ook wat overgewicht kan veroorzaken. echter door sporten, letten op ons eten komen we niks aan. ( eetpatroon aanpassen omdat medicatie bewezen op stofwisseling werkt)
u heeft wellicht een beperking maar alle mensen met een beperking kunnen sporten al is het aangepast. dieet werkt niet, leefstijl aanpassen wel. u heeft toen die bioscoop bon aangenomen. bent u na deze medicatie nog aangekomen? er is niks te bewijzen meer lijkt mijn. iedereen kan zeggen werd dik door medicatie maar in de 3e middelbare school ben je ong 15 jaar. groeispeurt zit er op bij meisjes. ze worden vaak dan dikker 

paar kilo aankomen bij start medicatie kan wel snel paar kilo zijn. ze hadden u toen kunnen waarschuwen dat u moest opletten met eten, meer sporten om dit te beperken. echter staan bijwerkingen ook vaak in de bijsluiter? stond dit erin? en hoezo verkeerde medicatie? iets gekregen voor een aandoening die u niet had? of een medicijn om te proberen of het werkt?