Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 10-05-2016 11:17:12
Voeding & Gezondheid

Verkeerde medicatie gekregen

het probleem met jou ziekte is dat het moeilijk aantoonbaar gaat worden of het niet daar aan ligt maar dat zou een specialist wel kunnen vertellen.


maar hoe oud was je toen je de biscoopbon hebt aangeboden gekregen? niet dat het wat uitmaakt een medichefout is niet afkoopbaar met een goedmakertje.


wat nu van belang is om een specialist te vinden die kan en wil aantonen dat het door de foute medichijnen is gekomen dan kan je pas opzoek gaan naar een letselschade advocaat en die zou je verder moeten gaan helpen.


als er aangetoond kan worden dat je schade hebt geleden dan moet de verzekering van de arts die de medichijnen heeft voor geschreven ook de kosten van de advocaat betalen daarom is het verstandig om eerst goed advies bij de deken van advocaten (opzoeken via google)  te vragen.


er zijn namelijk ook " nopay, no cure" advocaten die een deel van jou schade vergoeding vragen en of dat wel mag ben ik niet zo zeker van.


 


nog even een opmerking die gemaakt wordt over "dieëten".


afvallen doe je niet door minder te eten of allerlei drankjes en poedertjes met weet ik wat voor rommel te gebruiken.


wil je echt afvallen dan zou dat toch echt door een goede dieëttist(e)  en veel beweging zoals wandelen en echt niet bij een sportschool te gaan sporten omdaar weer zo wonder drankje te dinken.


maar een buikwand corectie kan gevaarlijk zijn dat is waar maar een goede specialist kan je beter vertellen wat de risico is dan iemand die het van horen zeggen heeft.


maar je geeft zelf aan dat je er geestelijk er onder leidt daarom doe je er goed aan om eens met je huisarts te overleggen of je niet naar een psycholoog dan wel naar een psychiater kan om het te bespreken.


immers staat er in de zorgwet dat iemand die lijd onder zijn kwaal geholpen diend te worden ook al voorziet de basis verzekering daar niet in.


het onderwerp is eerder door kassa behandeld misschien dat een van de lezers nog weet waneer dat was.