Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ny
nymf53 - 17-05-2016 21:33:15
Vakantie & Reizen

Hoe kom ik aan een spotreis abonnement zonder mij daarvoor aan te melden?

Ook wij zijn onaangenaam verrast door een bericht van ing vanochtend, dat er door stg derdengelden op 23 mei € 199,00 zou worden geïncasseerd. geen flauw idee wat dat zou moeten zijn, dus ing gebeld, blijkt er spotreis achter te zitten.
mijn echtgenoot (slechthorend) is gebeld door een organisatie die zich bigmundo noemt. ging om € 59,00 eenmalig, maar wel met ongeveer dezelfde strekking als bovenstaand verhaal. wij hebben dit besproken en besloten er niet op in te gaan. de incasso gestorneerd en de zogenaamde telefonische aanmelding geannuleerd. netjes mail terug dat het allemaal geannuleerd is. en dan vanochtend dit!
in de informatie die de ing mij gaf,  spreken ze over een telefoonnummer, wat vervolgens niet gemeld wordt. adres floraplein 2 in haarlem blijkt een te huur staand kantoorpand!
het lijkt erop dat er een connectie is met 'bigmundo' (dezelfde onduidelijke strekking) mijn echtgenoot heeft nooit contact gehad met spotreis naar zijn weten.
incasso van 199,00 gestorneerd, stichting derdengelden geblokkeerd, spotreis gemaild. ben heel benieuwd wat ons nog te wachten staat!
mvrgr
nymf53