Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 18-05-2016 12:23:09
Voeding & Gezondheid

Heb wicky gemaild met klacht maar word niet serieus genomen

Zij zeggen dus dat er 30% minder suiker in zit. men zou kunnen verwachten dat het een nieuwe samenstelling is, dus 30% minder suiker ten opzichte van de vorige (oude) inhoud van die verpakking. daarmee insinueren zij, dat het product verbeterd is. en dat zou pure misleiding kunnen zijn......

ware het niet dat op de verpakking staat '30% * minder suiker'.

er staat dus een sterretje ' * ' naast die 30%. dat betekent dat er ergens naar verwezen wordt. en daaruit zou dus duidelijk moeten worden waaruit die vergelijking bestaat. ik neem aan dat er dan op die verpakking staat: 'dan vergelijkbare kinderdranken'.

maar ook dat is een zeer goedkoop verkooppraatje. zij zouden dan die 'vergelijkbare kinderdranken' bij naam moeten noemen.
want om welke kinderdranken gaat het dan precies?

dus goedkope, niets zeggende verkooppraatjes.