Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ma
Mat Matheij - 18-05-2016 20:10:58
Voeding & Gezondheid

Zelfgemaakt ijs bewaren

Er worden enorm veel oplossingen aangedragen maar bij een ijsmaker zitten neem ik aan recepten of zijn die vindbaar op internet. teveel vocht (water) zorgt voor ijskristallen. bij het eerder uit de vriezer halen zorgt dit niet meer voor een smeuïge massa. lager zetten van uw vriezer is van invloed op de overige producten en vormt geen blijvende oplossing. mij lijkt volle melk als een van de basisingrediënten een van de eerste stappen. het probleem speelt meer. het zelfgemaakte product is meestal niet bedoeld voor een lange houdbaarheid maar voor directe consumptie wanneer op de juiste temperatuur. mvrgr.