Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 19-05-2016 11:57:04
Vakantie & Reizen

Verkeerde naam op vliegticket

Klik eens * http://www.vliegtickets.nl/klantenservice/reserveren/welke-namen-uit-het-paspoort-moet-ik-invullen-op-het-ticket%3f/2187" target="_blank">hier * m.b.t. de naam op een vliegticket.

"bij "familienaam" vul je de volledige achternaam in volgens het paspoort. bij een dubbele achternaam vul je deze in zonder spaties. wanneer je getrouwd bent vul je als achternaam altijd je meisjesnaam in. reizen met je getrouwde naam of echtgenoot van is niet toegestaan. de meisjesnaam dient ten aller tijden op het ticket te staan."

in uw geval zou ik inderdaad het trouwboekje meenemen, alsmede de volledige naam van die persoon van die reisorganisatie voor u zelf noteren.
een andere mogelijkheid is, nogmaals bellen met die reisorganisatie en dat gesprek opnemen. met een smartphone is dat meestal eenvoudig te doen.
mocht er een probleem zijn, kunt u niet alleen een klacht indienen bij hen, maar ook uw eventuele schade claimen.

naar ik aanneem heeft die reisorganisatie de fout gemaakt?
ook zou u, als daar nog tijd voor is, een nieuw ticket vragen (eisen), uiteraard zonder enige kosten.
verwijs hen dan ook naar allerlei sites, zoals bijv. hierboven, waarin het tegendeel vermeld staat.