Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

nvolg001
nvolg001 - 20-05-2016 12:29:55
Vakantie & Reizen

Verkeerde naam op vliegticket

Let op! zorg dat precies de naam, die in uw paspoort vermeld staat, ook op het ticket staat. de reisorganisatie moet uw paspoort goed overnemen. 
schrijf ook een brief waarin u de reisorganisatie aansprakelijk stelt voor eventuele vervolgschade. persoonlijk meegemaakt: de reisorganisate had mijn naam verkeerd gespeld op het ticket. 3 maanden voor de reis dit gemeld en ik kreeg een mail, dat het in orde gemaakt was. ik sta in istanbul op het vliegveld voor de retourvlucht en kreeg de mededeling dat er niet geboekt was voor mij ( wel voor mijn echtgenote, we hadden de bestelling gelijk gedaan ). bij turkish airlines een ticket gekocht en toch naar huis gevlogen. in de nasleep bleek dat het reisbureau een fout had gemaakt en twee identieke tickets voor mij besteld had bij de klm. het systeem verwijdert dan beide tickets zonder waarschuwing. ( na een touwtrekken van 4 maanden met expedia en de klm uiteindelijk toch mijn kosten vergoed gekregen )
kijk dus uit bij enige onregelmatigheid!