Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 21-05-2016 18:53:08
Auto & Vervoer

Is dit een normale service en reactie van anwb?

Tot dusver heb ik ook over vele jaren alleen maar uitstekende ervaringen met de wegenwacht van de anwb. ook deze man heeft erg zijn best gedaan, en zo is ook mijn ervaring met de wegenwacht. voor het overige heeft de wegenwacht/anwb zich gehouden aan de voorwaarden; u koos zelf ervoor om de auto niet volgens de voorwaarden naar de dichtsbijzijnde garage te laten slepen.
u had natuurlijk zelf ook eerst even de zekeringen kunnen controleren, toen de auto "niets meer deed", of misschien tegen de man van de pechhulp kunnen zeggen: zou het een zekering kunnen zijn? soms denkt een expert ook even niet aan de eenvoudigste mogelijke oplossing denken, daarmee hoeft hij nog niet een slechte monteur te zijn. net zoals mensen soms roepen dat een apparaat stuk is, maar dat ze vergeten zijn de stekker in het stopcontact te steken of om dat even te controleren.
logisch dat u 150 euro extra moet betalen als u pechhulp inroept zonder lid te zijn, anders zou iedereen pas lid worden als er autopech is. dat heet verhoogd inschrijfgeld in zo een situatie.
ik vind niet dat u reden tot klagen heeft, hooguit over uzelf, ik vind dat u er een drama van maakt, en ook nog geruime tijd na dato.