Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 22-05-2016 20:59:24
Auto & Vervoer

Elektrische fiets met middenmotor op fietsendrager

Ik vond dit op het web, misschien heb je er wat aan. er staat ook een anwb fietsendragertest op de site waar onderstaand stukje vandaan komt http://www.oppad.nl/?uitrusting=fietsdrager-test-anwb" target="_blank">http://www.oppad.nl/?uitrusting=fietsdrager-test-anwb


bij het transport van met name e-bikes is het zeer verstandig om rekening te houden met de maximale kogeldruk van de trekhaak die onder de auto is gemonteerd. het totaalgewicht van de fietsen plus drager mag de toegestane kogeldruk niet overschrijden. deze kogeldruk staat meestal vermeld op het plaatje naast de stekkeraansluiting. zo niet dan kan de autodealer daar uitsluitsel over geven. een te hoge kogeldruk door overwicht zorgt voor een overmatige belasting van de autovering en trekhaakbevestiging, tevens heeft het een negatieve invloed op rijeigenschappen en de stuurbekrachtiging.