Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jan4073 - 23-05-2016 12:11:46
Computers & Telefonie

Wat gebeurt er na 29 juli als je windows 10 niet gaat installeren?

Ik heb intussen wel mijn laptop en pc en mobieltje omgezet naar windows10 en het bevalt prima. maar !!!!!!!!!! een update doen van w7 of w8 naar w10 is waardeloos. de beste manier is eerst een update doen en aanmelden bij w10. dit aanmelde of activeren is nodig voor de licentie. dan een download versie van w10 downloaden en op usb stick of dvd branden.
daarna vanaf de usb of dvd opstarten en de harde schijf (meestal c ) eerst formateren en dan w10 installeren (een "schone installatie" wordt dat genoemd). en dan werkt het beter dan w7. vooral het koppelen van printers, verbinding met andere computer (netwerk) werkt veel beter. over de licentie hoef je je nu geen zorgen meer te maken want w10 kijkt zelf of er een eerdere versie met licentie op de pc heeft gestaan. zorg wel voor een kopie van al je gegevens want met het formateren en de schone installatie worden al je gegevens weggepoetst. over het niet meer beschikbaar komen van updates in 7 zou ik me geen zorgen  maken. vorige week heb ik mijn 10 jaar oude pc met xp net de deur uit gedaan.