Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 24-05-2016 00:16:25
Auto & Vervoer

Gefotografeerd op de snelweg door de politie???

Op deze route is het vrijwel altijd "rete"druk, vooral op vrijdagmiddag met vaak files, en er zijn enkele lastiger stukken zoals de afsplitsing in banen naar almere dan wel amersfoort e.d., waarbij je tijdig moet voorsorteren om op de (2) linkerbanen te gaan rijden, als je richting amersfoort e.d. moet.
er zijn overal verkeerscamera's, en bij extra drukte of problemen vliegt er vaak een helicopter boven de weg. alles staat in verbinding met de verkeerscentrale die ook in contact staat met politie ter plaatse. "vreemde" manoeuvres van automobilisten worden in de regel doorgegeven, dat zal dan ook wel gebeuren als automobilisten files voorbijrijden om zo ver mogelijk te komen en zo in de file belanden uitstellen (pal voor een rood kruis?).
u schrijft trouwens in uw eerst stuk over willen invoegen ("opschuiven" naar) in de file rechts, en in een ander stukje is het naar links, of ik lees niet goed.
u bent een paar keer de file voorbij gereden, 200 meter, 50 meter etc., want u wilde een audi die dat ook deed volgen dan wel zag u opeens een gaatje 50 meter verderop (heel knap om dat te zien). 
opeens ziet u als u net ingevoegd bent het rode kruis op de baan waar u zojuist vanaf kwam "hey een rood kruis"?
inderdaad dus maar wachten of u een bekeuring op de mat vindt.
ik heb de indruk dat u vanwege dat zenuwachtig voor een bekeuring zijn en de beschrijvingen die u geeft dat u zelf weet of vermoedt dat u mogelijk u niet goed of niet juist gedragen heeft in de gegeven situatie.