Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 25-05-2016 12:28:21
Computers & Telefonie

Iphone 6 reparatiekosten extreem hoog

de nieuwste advertentie van apple:  wij maken gewoon een hoop rommel troep en daar mag u goed voor betalen (een iphone 6 kost namelijk niet meer dan €300 gemaakt in china bij foxconn waarvan bekend is dat we daar kinderen zo 12 uur perdag laten werken) .


vervolgens doen wij gratis een hoop werk om u de schuld te geven daarvan en als er wat aan uw telefoon makeerd omdat we te goedkope materiaal hebben gebruikt mag u daar ook nog eens te veel voor betalen.


oja, onze vaste teksten zijn, er zit water in uw telefoon, uw telefoon is doorgebogen omdat u er op bent gaan zitten of u heeft hem in uw zak gehad of u heeft u telefoon laten vallen.


en mocht uw telefoon gechrast zijn  dat is de schuld van een derde partij en mocht u aan alles twijfelen:


 


de volgende regels waar u zich aan moet houden:


regel 1 : apple heeft altijd gelijk.


regel 2 : indien apple geen gelijk heeft of in het ongelijk wordt gesteld dan treed regel 1 automatich in werking.


regel 3 : mocht toch de automatiche regel niet werken dan geeft apple altijd de schuld aan een derde partij en gaat regel 1 dus handmatig weer in werking.